Om
Logo

EUROPA I AUTOCAMPER

TAG MED OG FÅ EN OPLEVELSE FOR LIVET !

Facebook
Turbilleder

Morgenkaffe i Spanien på Vinterturen

FAQ!


?: Skal man være medlem af en klub for at deltage på jeres ture?

S: Ja, man skal være (eller blive) medlem af DACF

Dansk AutoCamper Forening.


?: Kan man have børn med på turene?

S: Ja, det er der ingen problemer med.


?: Kan man have hund med?

S: Ja. Se nærmere på siden om kæledyr på turen.


?: Kan man starte senere, eller køre hjem tidligere end planlagt?

S: Ja. Er der færgesejlads på turen i den periode du ikke kan/vil deltage, kan det være forbundet med merudgifter.


?: Skal man tage cykler med?

S: Mange har glæde af at have cykler med. Men de koster jo lidt mere i vægt og længde.


?: Får man pengene tilbage hvis man må aflyse turen?

S: Hvis der er bestilte færgebilletter i forbindelse med turen er det færgeselskabets regler for annullation der gælder.

Er der forudbetalt campingpladser, busser, guider eller lignende betales disse reservationer ikke tilbage, hvis turen aflyses senere end 1 måned før turens start.

Nemcamp.dk samarbejder med agenter og bureauer rundt omkring i og udenfor Europa. Vi har kontakt med agenter, som arrangerer ture, middage og sørger for overnatningspladser til os. Kontakterne er typisk camping- eller autocamperpladser. Eller det kan være en taverna, en restaurant, et hotel eller et turistbureau.


Vi forudbestiller og betaler for pladser, ture, middage og evt. færgebilletter der bliver bestilt. Alle ture er "kør-selv-ture". Du skal selv betale brændstof, tunnel- og motorvejsafgifter.

 

Der er begrænset deltagerantal på turene. Information om turen udsendes ca. en måned før turen. Vi mødes på destinationen om aftenen hvor vi holder et kort møde, og hvor vi fortæller om næste dags tur og mulige oplevelser.


Der er rig mulighed for at køre på egen hånd, og finder du selv en anden rute og ikke kommer til næste dags destination giver du bare besked til turlederen. Vi opfordrer til selv at køre rundt og opleve landene og områderne vi kører i. Kør med og få store oplevelser. Flere deltagere siger at de har fået en oplevelse for livet.


Den angivne pris for turen er gældende ved mindst 12 deltagende auto-campere. Er deltagerantallet mindre end 12 kan prisen være højere. Ved mindre end 9 tilmeldinger gennemføres turen normalt ikke.


Afrejse- og turens slut kan varieres indtil 3 dage i begge ender, afhængig af hvornår vi kan få plads på færger, campingpladser etc.


Med venlig hilsen

Nemcamp.dk v/Steen Parkel

Langeås 6 ~ 4281 Gørlev

+45 40 74 82 00

info@nemcamp.dk

cvr.nr. 35827528

Napolimaske

Pladserne rundt omkring i Europa er meget glade for vores besøg fra Danmark. Efter at have besøgt Chania på Kreta adskillige gange troppede borgmesteren op en dag og gav os dette flotte diplom.


Efter vores 5. besøg i Napoli fik vi en Pulcinella maske af Antonio og Serena som har pladsen Castagnaro Parking lige uden for Napoli.


Pulcinella er kendt for at spille musik og underholde i gaderne. Han har en hvid hue på og en sort halvmaske. Han er altid glad, gider ikkke arbejde og er glad for kvinder. Han lever livet med sin musik.

Portugal huleby