På turen
Logo

EUROPA I AUTOCAMPER

TAG MED OG FÅ EN OPLEVELSE FOR LIVET !

Facebook
Turbilleder
Sisi Camping

VÆRD AT HUSKE FØR OG PÅ REJSEN

 • Pas, Kørekort, Grønt forsikringskort, Blåt sygesikringskort, Original registreringsattest
 • Rejseforsikring (Tjek om den dækker for hele perioden)
 • Scan evt. dokumenterne ind, og upload dem et sted på nettet. (ex. Google Drive)
 • Medicin og evt. vaccinationsattester
 • Vejhjælp / Redningshjælp
 • Walkie (TYT) eller anden UHF-radio (nødvendig hvis du kører sammen med andre)
 • Kør mindst 2 og højst 4 campere sammen


 • Vignetter kan købes ved grænseovergange
 • Giv besked hvis du ikke kommer frem til den planlagte destination
 • Tøm og fyld når du kan komme til det
 • Der afholdes normalt møde hver aften på destinationen


 • Giv rejselederen besked om evt. allergi eller overfølsomhed (Skaldyr, løg etc.)
 • Det er ikke noget problem at få en anden ret end fisk på fiskerestauranterne.

Det blå sygesikringskort gælder ikke ens i alle lande. Det giver ret til samme ydelser på samme betingelser som borgerne i det land vi besøger. Og det betyder at du selv kan komme til at betale nogle af udgifterne til medicin, sygehusudgifter og evt. ambulancekørsel.


Klik på kortet og læs om de enkelte lande på Patientombuddets hjemmeside.

Fotografering på turene:


Fotografering og optagelse af video er en naturlig del af turene. Det forventes naturligvis at alle optagelser sker indenfor datalovgivningens rammer. Vil man ikke fotograferes bør man gøre opmærksom på det med det samme når billedet tages.


Situationsbilleder med flere eller alle deltagere kan tages og bruges. Tages portrætbilleder skal du have tilladelse af personen. Ikke til at tage det, men til at offentliggøre det. Vi offentliggører ikke portrætbilleder men udelukkende situationsbilleder af deltagere på turene. Ønsker du ikke at være med på disse billeder skal du meddele os det, og billedet vil blive fjernet.   


Læs nærmere på Datatilsynets side!


Hunde og kæledyr:

 

Det er muligt at have hunde med på turene. Ekstra omkostninger i forbindelse med hunden på f.eks. campingpladser, skibe og tog skal betales separat. Der er specielle regler for at medtage hunde på færgerne. Ejeren af hunden har selv ansvar for at overholde reglerne for vaccinationer og indførsel af hunde i de forskellige lande.

   

Som udgangspunkt kan hunde ikke deltage på ture med bus, tog og på restauranter. Og hunde er ikke tilladt i museer og kirker.

 

På grund af andre turdeltageres mulige frygt for hunde, skal disse altid holde i en kort snor når vi holder sammen på en campingplads eller autocamperplads.Regler for husdyr på færgerne (Græske rederier - til/fra Grækenland):


* Dyr er tilladt i camperen hvis du rejser med "Camping on Board". Hvis dyret støjer eller generer andre passagerer på dækket skal dyret flyttes til skibets kennel om bord.


* Man skal registrere sit dyr ved reservationen og fortælle at man har det med i camperen.


 1. PET IN CABIN. (DYR I KAHYTTER) Der er kun et begrænset antal kahytter hvor man kan have sit dyr med. Det er derfor en god idé at bestille i god tid. Dyr i kahytter er kun tilladt i visse udvendige kahytter, og i de indvendige typer (AA2, AA3 & AA4 or AB2, AB3 & AB4). Beløbet er € 50 pr.dyr pr. vej.
 2. PET IN KENNEL. (DYR I KENNEL) Der er specielt udformede bure til dyr i et lukket område på dækket.
 3. PET ON DECK. (DYR PÅ DÆKKET) Det er gratis at have dyr med på dækket, men de skal være under observation hele tiden.


Priser:


 1. PET IN CABIN (DYR I KAHYTTER) - Én vej: € 50
 2. PET IN KENNEL (DYR I KENNEL) - Èn vej: €20
 3. PET ON DECK (DYR PÅ DÆK) - Gratis


Det er obligatorisk at meddele i receptionen at man har et dyr med.


Regler for husdyr på færgerne (Italienske rederier - til/fra Italien):


KÆLEDYR: (Katte, hunde, osv som defineret af EU Reg 576/2013 - bilag I, del A) transport af kæledyr er tilladt, såfremt de har et certifikat for et godt helbred, er i snor og har mundkurv på. Og de skal være registreret på billetten. Som krævet af EU Reg. 576/2013 Artikel 5 kæledyr (arter opført i bilag I, del A) kan højst 5 kæledyr medtages.


For at overholde hygiejne / sundhedsmæssige bestemmelser, kæledyr, hvis de godkendes af Selskabet, skal rejse i dedikerede hytter (maksimalt antal tilladte er to dyr pr kahyt), eller i kenneler / katteri. Den person, der rejser med et kæledyr er forpligtet til at indsende et identifikationsdokument som krævet for enhver ikke-kommerciel transport.


Passagerer der rejser i kahytter med dyr er ansvarlige for dyret på hele ​​turen. En ekstern område er til rådighed til at lufte hunde under rejsen, hvis de holdes i snor og bærer mundkurv. En delvis undtagelse fra ovenstående er førerhunde til blinde og civilbeskyttelse hunde i service og med passende certificering. Passagerer er ansvarlig for eventuelle skader på elementer og tredjemand af deres kæledyr. Transportøren har ikke noget ansvar for eventuel konfiskation af dyr / undertrykkelse af sundhedsmyndighederne i havnen i udskibning / påstigning eller skader på dyr, der opstår ved at undslippe, tab eller død under rejsen eller under ind- og udskibning, med mindre der er tale om bevist ondskab og / eller forsømmelse af transportøren. Passageren skal under alle omstændigheder opføre sig hensigtsmæssigt for at undgå og / eller forebygge sådanne problemer.


Prisen er € 75 pr.dyr pr. vej (GNV)