Juletræf
Logo

EUROPA I AUTOCAMPER

TAG MED OG FÅ EN OPLEVELSE FOR LIVET !

Facebook
Turbilleder
Camper i snevejr

NEM JUL PÅ ORØ

2019

22.-24. NOVEMBER


Årets bedste juletræf på Orø

3 dejlige dage med hyggelige mennesker og dejlig mad.


Nem Juletræf for 'gamle' og nye deltagere, og alle interesserede af turene med Nemcamp.dk. Træffet afholdes hos Den Gode Viking som ejes af Clay og Birthe, der tidligere har arrangeret maden til DACF træf og julefrokost på Orø.

(Begrænset deltagerantal).


FREDAG: Fredag aften spiser vi stegt flæsk ad libitum med kartofler og persillesovs.

(Drikkevarer skal købes).


LØRDAG: kl. 14: viser vi film fra vores tidligere ture som Berit & Bjarne har optaget.


Lørdag kl. 18: Traditionel julefrokost med marinerede sild med kapers og løg - hjemmelavet Julesild med appelsin, kanel mm. - varmrøget laks fra Clays eget røgeri - sylte med rødbeder og sennep - fiskefilet med remoulade og citron - andesteg med svesker, æbler og ribsgele - flæskesteg med rødkål og agurkesalat - sønderjysk grønlangkål med glaseret skinke og brune kartofler - høns i asparges og tarteletter. Ost og ris a la mande med kirsebærsauce. En snaps og øl, vin og vand er inklusiv hele lørdag aften.


SØNDAG: Søndag morgen fra kl. 10-12 dejlig brunch incl. kaffe/te og juice.


Foreløbig pris kr. 395,- pr. person. (Kr. 790,- for 2 personer).


Det er muligt at komme før, og tage senere hjem. Kommer I før fredag kan I holde ved Hallen (Brugsen) eller hos vores tidligere nabo på Nørrestængevej 20. Orø Camping har også helårs åbent. 


Kom og mød jeres tidligere, eller kommende rejsefæller fra vores ture.

Tag færgen fra Hammer Bakke. Den sejler 3 gange i timen. 00 - 20 - 40. I tidsrummet fra kl. 06.00 - 19.00. Efter kl. 19.00 sejler den efter behov indtil kl. 24.00. Efter kl. 24.00 kan den bestilles mod ekstra betaling.


Fra Orø sejler den 10 - 30 - 50.