Info Crete
Logo

EUROPA I AUTOCAMPER

TAG MED OG FÅ EN OPLEVELSE FOR LIVET !

Facebook
TurbillederSPECIELT FOR TUREN GENNEM 10 LANDEForvent ventetid ved grænseovergangene.Det er ikke nødvendigt med anden valuta end Euro

ØSTRIG


Vignette Campere <3500kg. € 8,30. >3500kg. Skal have en EasyGo/BroBizz.

ITALIEN


Betaling på motorvejene

SLOVENIEN


Motorvej koster € 16. Landevejen gennem landet er ca. 30 km. Højrevigepligt i rundkørsler

KROATIEN


Betaling på enkelte motorveje. Se evt. Aps'n: *Croatia Traffic'.

Ekstra pærer til bilens lygter er obligatoriske.

BOSNIEN-HERZEGOVINA


Højrevigepligt i rundkørsler.

MONTENEGRO


Højrevigepligt i rundkørsler.

ALBANIEN


Turen gennem Albanien er ca. 350 km.

GRÆKENLAND


Motorvejen Athen-Patras koster ca. € 16. (2016)2x11 kg gasflasker er normalt nok til hele turen. Gas kan købes mange steder i Grækenland.

Landene vi skal i gennem kræver alle Advarselstrekant og Sikkerhedsvest i bilen. Brandslukker og Forbindskasse er også obligatorisk i visse lande. Læs om husdyr på turen på denne side.


Turen er fuld af oplevelser og overraskelser, og mange ting er ikke som vi er vant til i Nordeuropa. Vejene er dårlige mange steder. Standarden på bad og toiletter er meget varierende. På Kreta er der toilettømning på campingpladserne og kun der. Ellers tømmes i naturen. Selvom det er angivet at der er strøm er det ikke sikkert der er strøm nok. Der er WiFi mange steder men det er langsomt og ofte ubrugeligt.


Drikkevandet på Kreta er meget fint. Men det er en smagssag om man vil drikke det. Vi har selv gennem mange år drukket vandet i alle landene uden problemer.


Færgerne reserveres af vores agent på Kreta i starten af året. Den endelige booking af billetterne sker i maj måned. Når denne booking er sket kan ændringer eller annulleringer kun ske mod betaling af et gebyr. Depositum for færgebilletter betales i juni. Restbeløbet for færgebilletter opkræves i løbet af juli. Annulleres rejsen senere opkræver færgeselskabet et gebyr for at afbestille billetterne.


Færgebilletterne bookes med grupperabat. Når rejsen er påbegyndt kan billetterne ikke refunderes og rejsetidspunkter kan ikke ændres.