Ture 2019
Logo

EUROPA I AUTOCAMPER

TAG MED OG FÅ EN OPLEVELSE FOR LIVET !

Facebook
Turbilleder

Turene arrangeres i samarbejde med agenter og bureauer i bl.a. Spanien, Sverige, Finland, Ungarn, Frankrig, Italien, Grækenland, Montenegro og Rusland


Der er begrænsede antal deltager på turene.

Deltager om rejsen til Sicilien:

Hej rejseleder og klokkedame. Nu er vi også nået hjem til børnepasning og højt græs. Tusind tak for en fantastisk rejseoplevelse. Der er altså meget at se og opleve derude. Og dertil sammen med en gruppe fremmede mennesker, som meget hurtigt slet ikke er fremmede, men enormt behagelige, hyggelige og interessante at dele oplevelser med. Og det var jo ikke sket uden jeres hjælp, så tak for indsatsen. Vi ønsker jer nogle gode ture også i resten af sæsonen og alt andet godt.

Kh fra K & S.

En deltager skriver:

Endnu en fin tur ligger bag os. Det er ufatteligt så meget, vi har nået at se af Europa de sidste to år. Det kan vi takke NemCamp for. Det er en rejseform, der passer os særdeles godt. Man kan være sig selv, eller man kan være sammen med andre, men der er nogen, der holder øje med, om man når frem. Det er en dejlig tryghed at have. Vi har fået mange nye bekendtskaber.


Alle turene har været forskellige. Alle har budt på dejlige oplevelser. På denne tur har fokuspunktet været naturen. Vi har set bjerge, kyster, floder, sletter, små og større byer. Flere af scenerierne er strøget direkte ind på vores Top-10 liste. Det har været så storslået. Vi ville aldrig selv have vovet os ud på Sardinien og Korsika, og slet ikke ind i Cannes Centrum.

La Cala Spain